SkandiaMäklarna reklam och content

SkandiaMäklarna

I Sverige och Spanien finns ca 90 lokalägda SkandiaMäklarnakontor där numera Teknomedia är deras produktionsbyrå för film och ljud.

Varje reklamfilm, i varierade längder, kommunicerar direkt med sin specifika målgrupp bland köpare och säljare av bl a egenägda lägenheter och hus. I kampanjen har vi även producerat radiospottar på samma tema i syfte att förlänga kampanjen. För bl a radion har en helt ny audiell profil och ljudlogo tagits fram. Till upplägget finns även banners, affischer och html5-banners mm med igenkänning från reklamfilmerna.

För att öka den digitala närvaron har filmer som presenterar de lokala mäklarna producerats. Filmerna är ursprungligen i stående format för digitala eurosizeskyltar utomhus över hela landet samt till de lokala kontorens skyltfönster. Vissa har även anpassat dessa i varierade format till annonsering på t.ex. hemnet.

På temat att lära känna sin lokala mäklare har Teknomedia, för kundens Linköpings-kontor producerat en contentserie i fem delar där man som säljare och köpare får veta hemligheterna bakom SkandiaMäklarnas grymt professionella sätt att jobba.

Kund
SkandiaMäklarna
www.skandiamaklarna.se

Kontakt
Stefan Widar
stefan.widar@teknomedia.se
0767675069

Fler projekt

Visa fler projekt

Här hittar du oss


Norrköping

Stohagsgatan 2

601 83 Norrköping

011-200 700

Hitta hit

Hitta hit

Linköping

Badhusgatan 5

581 89 Linköping

076-767 50 69

Hitta hit

Hitta hit

Luleå

Robertsviksgatan 5

971 83 Luleå

0920-26 28 40

Hitta hit

Hitta hit

Kontakt: hej@teknomedia.se eller så hittar du den du söker på kontaktsidan. När du kontaktar oss (t ex via formuläret) godkänner du även att vi lagrar dina personuppgifter tillfälligt för att vi ska kunna besvara din förfrågan.

Webbsupport: 011-200 725, support@teknomedia.se


Följ oss: Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube