"Econova är en innovativ koncern som arbetar för en hållbar framtid. Vi baserar våra återvinningsmetoder på naturens egna processer såsom sol, vind och mikroliv. De återvunna produkterna säljer vi tillsammans med ett stort antal andra natur- och trädgårdsrelaterade produkter."

Huvudkontoret för familjeägda Econova är i Åby utanför Norrköping. De har en tydlig målsättning gällande digitala verktyg för intern och extern kommunikation. Tillsammans med oss på Teknomedia har vi skapat genom Edge en digital plattform som gör att de har full kontroll på sina produkter, marknadsmaterial, intern och extern kommunikation.

Econova.se är koncernens webbplats och också kundportal för information och beställning av produkter och åtkomst till pressmaterial.

Webbplatserna för varumärkena Weibulls och Hammenhögs riktar sig till konsumenter för information och inspiration.

Produkter och marknadsmaterial hanteras via produkt- och marknadsportalen i Edge, där förädlas produkterna med produktinformation, bilder (från bildbanken i Edge) och återförsäljaranpassat marknadmaterial skapas av säljarna själva.

Ett av de senaste projekten var att skapa Econet, det nya intranätet för Econova i Edge Intra verktyget. Teknomedia var med från projektets start som inleddes med behovsanalys i verksamheten och workshops kring internt kommunikationsbehov.

Är du nyfiken på hela lösningen? Kontakta Erica