– Alla som vill vidare i karriären och arbeta i vår region ska med fördel registrera sig på JobbPlus, säger Lena Åkergren-Ohlsson, affärsområdeschef för rekrytering i Östgöta Media och projektledare för tjänsterna.  JobbPlus och JobbPro knyter samman rätt kompetens med rätt företag helt enkelt. Som mediekoncern har vi unika möjligheter med att nå ut med lediga tjänster i alla våra publiceringskanaler. Det har vi självklart tagit vara på när vi byggt de här tjänsterna.  Båda tjänsterna är webbaserade. Den som söker jobb kan enkelt skapa ett konto på JobbPlus och lägga upp sitt CV och söka bland lediga tjänster. Arbetsgivaren kan enkelt boka annonser och matcha den kompetens de söker i vår CV-databas.

– Genom koncernens lokala mediehus i regionen är vi nära kunden och specialiserade på Östergötland. Det betyder att om ett företag gör ett CV-sök i JobbPro hittar de personer som är villiga att jobba i regionen. Ja, eller flytta hit om de är från annan del i landet. Kort sagt – det här är det självklara verktyget för rekrytering i Östergötland. Alla som vill vidare i karriären bör med andra ord registrera sig här, säger Lena.

Båda tjänsterna är utvecklade av oss på Teknomedia, vi har även tagit fram allt marknadsföringsmaterial kring lanseringen (trycksaker, monter, banners, TV-reklam och radioreklam).