Occulus Rift är den i särklass mest omtalade produkten på dagens marknad. Användare kan genom ett par omslutande glasögon uppleva olika typer av miljöer och händelser i 360 grader. Ytterligare en dimension på upplevelsen är ljudet som går att riktningsorientera, en osynlig men oerhört stark del av helhetsupplevelsen.


Sedan filmprojektet med VR-produktion i 360° för Löfstad Slott har vi på Teknomedia levererat interaktiva upplevelser för bl a Oculus rift till Ericsson, KLT men även flertalet andra både nationella och internationella kunder. Kontakta oss så lyssnar vi gärna på dina idéer och drömmar om hur vi kan visualisera din nästa produktion i 360 för HTC Vive, Oculus Rift eller för ett kundevent med brandade Google card boards.

Obs! Filmen upplevs självklart bäst med Occulus Rift-glasögon, men har du inte tillgång till det så kan du använda en iPad, Android-platta, Android-telefon eller iPhone (med You Tube-appen). Använder du desktop så är det bl a webbläsaren Chrome som gäller.

Tryck på play för att se en VR-film och följ med på en spökvandring du sent kommer glömma.

 
Produktion ”Spökupplevelser på Löfstad slott” är producerad av Teknomedia för Voysys med stöd av Norrköping Science Park och Visualiceringscenter C.

-------

Våren 2016 producerade vi tillsammans med Ariom reklambyrå en 360-video för KLT där du som tittare tar platsen som tågförare.

-------

Nyligen höll SAAB rollout för Gripen E. På uppdrag av Mediatec producerade Teknomedia en 360-video av lanseringen. Uppdraget ställde höga krav på oss som leverantör då förutsättnignarna var extra tuffa med en mycket mörk inspelningsmiljö. Ta plats i publiken och se rollouten nedan.

-------

Även om vi på Teknomedia självklart både filmar och redigerar 360-graders video så kan vi utföra rena stitch och postjobb i 360. Det här är ett exempel på uppdrag där vi endast stitchat vår kunds egenfilmade material.