Du kommeratt upptäcka att vi gör otroligt häftiga grejer här hos oss, och nästan allt vi gör syns och används av många. Våra kunder är samhällspåverkare och vi skapar bland annat framtidens innovativa medielösningar. Som Webbdesigner/UX är du viktig!

Rollen

Som webbdesigner har du användaren i fokus och jobbar med design för digitala helhetslösningar såsom webbaserade system, appar, e-handelslösningar med inriktning på funktionsdesign och interaktionsdesign. En snygg, enkel och användarvänlig upplevelse för slutanvändaren är ditt mål. Ibland kan du behöva samla slutanvändare i workshop eller för en lite mer på djupet analys av hur de nyttjar våra produkter. Det kan också hända att en och annan logo och profil behöver skapas.

Du har flera projekt som pågår parallellt i olika faser och har en löpande dialog med våra kunder/beställare tillsammans med teamet. Du bidrar med råd och stöd i kravställandet och utvecklingsprocesser.

Du kommer att arbeta agilt tillsammans med projektteamet för lyckad leverans. Till ditt stöd har du produktionsledare, AD, designer/UX och duktiga systemutvecklare med olika expertis.

Om dig

Du har en förmåga att se helhet och detaljer, och är konsultativ i kunddialogen. Du har förståelse för teknik och funktion och du sätter framför allt användaren och hållbar design i fokus. Du arbetar nära kunder, projektledare och utvecklingsteam, så en social ådra är nödvändig.

Är du dessutom engagerad, kreativ och har drivkraft kommer du att trivas på Teknomedia.

Tekniker

Förutom att du är en duktig designer är det värdefullt om du kan koda eller har en god frontend kunskap såsom HTML och CSS. Insikt i Javascript är ett plus. Annars är du en fena på Adobes program så som Photoshop, Illustrator och XD. Det är kanon om du har erfarenhet av att göra prototyper och flödesskisser för digitala lösningar.

Kontakt & ansökan

Då ska du kontakta Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och berättar hur du skulle komma till din rätt på Teknomedia. Du kan nå mig på telefonnummer 0702-439056.
Sista ansökningsdag är den 30 juni 2018, urval sker löpande.