Du kommeratt upptäcka att vi gör otroligt häftiga grejer här hos oss, och nästan allt vi gör syns och används av många. Våra kunder är samhällspåverkare och vi skapar bland annat framtidens innovativa medielösningar. Som Systemutvecklare är du viktig!

Rollen

Du kommer att få vara med och utveckla nya och befintliga webbaserade lösningar och system tillsammans med många kompetenta kollegor. Bland projekten finns uppdrag som datadriven publicering för mediebranschen, appar, e-handelslösningar och fastighetssystem för fastighetsägare. Dina produkter och tjänster som du är med och tar fram kommer synas och vara en del av mångas vardag.

Du kommer att arbeta i Scrum-team nära produktägare och slutkund. Du kommer arbeta med hållbara nya tekniker och långsiktiga lösningar.

Om dig

Du är van att arbeta i team, i agila projekt och kunna ta ansvar för ditt uppdrag. Du är kommunikativ och har ett genuint intresse för systemutveckling, data/IT och teknik i allmänhet. En snygg, enkel och användarvänlig upplevelse för slutanvändaren är ditt mål.

Är du engagerad, kreativ och har drivkraft kommer du att trivas på Teknomedia.

Tekniker

Vi jobbar mest med C#, .NET Core, Angular, Typescript, HTML5, CSS3/SASS.

Har du även kunskaper inom något av AI/ML, app-utveckling/Java/Swift, JQuery, JavaScript, LESS, GULP och SQL Server är vi extra nöjda.

Kontakt & ansökan

Då ska du kontakta Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och berättar hur du skulle komma till din rätt på Teknomedia. Du kan nå mig på telefonnummer 0702-439056.
Sista ansökningsdag är den 30 juni 2018, urval sker löpande.