Arbetsbeskrivning
Tjänsten som systemutvecklare innebär att du kommer att få vara med och utveckla nya och befintliga webbaserade lösningar och system tillsammans med många kompetenta kollegor. Bland projekten finns uppdrag som datadriven publicering för mediebranschen, appar, e-handelslösningar och fastighetssystem för fastighetsägare. Dina produkter och tjänster som du är med och tar fram kommer synas och vara en del av mångas vardag.

Du kommer att arbeta i Scrum-team nära produktägare och slutkund. Du kommer arbeta med hållbara tekniker och långsiktiga lösningar. Vi erbjuder bra möjligheter till kompetensutveckling och jobbar med individuella målsättningar och personlig utveckling. Vi har en stark social gemenskap med ödmjuka och engagerade medarbetare. Hos oss blir du en del av ett team som alla gillar att ta ansvar och utmana sig och teknikerna.

Teknomedia kan erbjuda dig ett stimulerande, ansvarsfullt och utvecklande arbete. På Teknomedia arbetar 47 personer varav 32 personer med webb och systemutveckling. Tjänsterna vi nu söker är en utökning och är placerade på vårt huvudkontor i Norrköping. Teknomedia är en del av NTM AB som är en av Sveriges största mediekoncerner. Vi arbetar med vår koncern som uppdragsgivare och kunder som Stadium, Econova, Atlas Copco och många fler.

Är du engagerad, kreativ och har drivkraft så kommer du att trivas på Teknomedia.

Kompetenser
Du har med stor sannolikhet en akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och kunskaper inom; .Net, C#, MVC, HTML5, CSS3 och JavaScript.

Kunskaper inom AI och machine learning, .Net core, app-utveckling/Java/Objective-C, JQuery, Angular, Bootstrap, LESS, Gulp och SQL Server är meriterande.

Du är van att arbeta i team, i agila projekt och kunna ta ansvar för ditt uppdrag. Du är kommunikativ och har ett genuint intresse för systemutveckling, data/IT och teknik i allmänhet. En snygg, enkel och användarvänlig upplevelse för slutanvändaren är ditt mål.

Kontakt & ansökan
Marie Skagerström
Verksamhetschef
070-279 67 19
marie.skagerstrom@teknomedia.se

Fackliga frågor kontakta: Unionen, Kenneth Trybom, 076-834 26 93

Vi tillämpar löpande rekrytering för dessa tjänster.

Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Teknomedia ingår i NTM -koncernen som är ägare till prenumererade morgontidningar, digitala medier, gratistidningar, radiokanaler, eventbolag, fastighetsbolag, distributionsbolag och tryckerier. Koncernen är verksam, förutom i Östergötland, även i Uppland, Norrbotten och på Gotland. Mer information om NTM AB hittar du på koncernens hemsida ntm.eu.