Du kommeratt upptäcka att vi gör otroligt häftiga grejer här hos oss, och nästan allt vi gör syns och används av många. Våra kunder är samhällspåverkare och vi skapar bland annat framtidens innovativa medielösningar. Som Projektledare är du viktig!

Rollen

På Teknomedia blir du en av fem projektledare som driver våra utvecklingsprojekt och har ansvar för att projektteamet genomför och levererar enligt plan. Du har ett flertal projekt som pågår parallellt i olika faser och har en löpande dialog med våra kunder/beställare. Du har förmåga att föra tekniska diskussioner med kunderna kring deras beställningar, agerar rådgivande och stöttande i kravställandet och utvecklingsprocesser.

Du arbetar med planering, styrning och uppföljning av projekt avseende kostnad, tid och kvalitet. Du kommer att arbeta agilt och koordinera och arbeta tillsammans med projektteamet för lyckad leverans. Till ditt stöd har du produktionsledare, AD, designer/UX och duktiga systemutvecklare med olika expertis. Du driver även förstudier, workshops, analyser och strategiska utredningar.

Om dig

Du har en utbildning inom projektledning, systemvetenskap och eller har erfarenhet av att leda utvecklingsprojekt inom webb- och systemrelaterade områden. Du har arbetat med agila utvecklingsmetodiker såsom Scrum och Kanban och har erfarenhet av PPS eller annan liknande projektstyrningsmetodik. Som person är du ansvarsfull, resultatinriktad, positiv, noggrann och lösningsfokuserad. Du är också affärsmässig, social och kommunikativ med förmåga att förstå kundernas och användarnas behov.

Är du engagerad, kreativ och har drivkraft kommer du att trivas på Teknomedia.

 

Kontakt & ansökan

Rekryteringen sköts av EISS Rekrytering & Search.

Sök tjänsten!

Kontakta Mia Neander på EISS Rekrytering & Search om du har frågor. Mia svarar gärna på frågor och berättar hur du skulle komma till din rätt på Teknomedia - telefonnummer 0702-439056.


Sista ansökningsdag är 14 september, urval sker löpande.