Arbetsbeskrivning

Som ljudproducent har du ansvaret för alla ljudproduktioner som görs på Teknomedia. Det kan bl.a. handla om radioreklam, röstförmedling, musikproduktion eller ljudläggning av någon av de filmproduktioner vi producerar. Du genomför produktionen från start till mål, från en första kontakt med kund, idéskapande, manusskrivande , produktion och leverans. Ibland handlar det om att göra det på egen hand och ibland som en del av ett större team.  

Tjänsten vi söker är placerad på vårt huvudkontor i Norrköping. Teknomedia är en del av NTM AB som är en av Sveriges största mediekoncerner. Teknomedia arbetar idag med kunder som exempelvis Stiga, Epiroc, Skandiamäklarna och många fler.

Kompetenser

Du har en utbildning eller motsvarande erfarenhet av att jobba professionellt med ljudproduktion.

Du har en god kompetens kring hela produktionskedjan, allt från inspelning till mixning av ljud.
Vi ser gärna att du även har erfarenhet som copywriter.

Musikproduktion och erfarenhet av liveljud är meriterande men inget krav. Har du tidigare arbetat med kreativ eller relationsskapande försäljning så är även det en merit.

Vi lägger även stor vikt att du är en person som ger positiv energi till arbetsgruppen.

Ansökan 

Om du tycker att den här tjänsten låter som en spännande utmaning för dig vill vi att du ansöker. Bifoga ditt personliga brev, CV och gärna något ljudprov på något du producerat.  

 

Kontakt & ansökan
Andreas Hult
Chef Teknomedia Film/Ljud
070 – 8652335

Andreas.hult@teknomedia.se

Fackliga frågor kontakta: Unionen, Kenneth Trybom, 076-834 26 93

Vi tillämpar löpande rekrytering för dessa tjänster.

Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Teknomedia ingår i NTM -koncernen som är ägare till prenumererade morgontidningar, digitala medier, gratistidningar, radiokanaler, eventbolag, fastighetsbolag, distributionsbolag och tryckerier. Koncernen är verksam, förutom i Östergötland, även i Uppland, Norrbotten och på Gotland. Mer information om NTM AB hittar du på koncernens hemsida ntm.eu.