Du kommer att upptäcka att vi genomför spännande projekt på Teknomedia, och nästan allt vi gör syns och används av många. Våra kunder är samhällspåverkare och vi skapar bland annat framtidens innovativa medielösningar. Som systemutvecklare hos oss är du viktig!


Rollen

Du kommer att få vara med och utveckla nya och befintliga webbaserade lösningar och system tillsammans med många kompetenta kollegor. Bland projekten finns uppdrag som datadriven publicering för mediebranschen, nyhetssajter, appar, e-handelslösningar och fastighetssystem. De produkter och tjänster som du är med och tar fram kommer synas och vara en del av mångas vardag. Vi är ansvariga för den teknik vi nyttjar, för arkitektur och kärnsystem som vi baserar våra slutprodukter på. Genom att samarbeta och ha en tydlig vision skapar vi system och produkter i teknikens framkant.

Du kommer att arbeta i Scrum-team nära produktägare och slutkund, med hållbara nya tekniker och långsiktiga lösningar.

Om dig
Du är van att arbeta i team, i agila projekt och kunna ta ansvar för ditt uppdrag. Du gillar att dela med dig av kunskap och lära från andra. Du är kommunikativ, gillar problemlösning och har ett genuint intresse för systemutveckling. Ett hållbart system, en snabb och användarvänlig slutprodukt är ditt mål.

Är du engagerad, kreativ och har drivkraft kommer du att trivas på Teknomedia.

Tekniker
Vi arbetar med C#, .NET Core, Angular, Typescript, HTML5, CSS3/SASS, JQuery, JavaScript.

Har du även koll på AI/ML, app-utveckling/Java/Swift och SQL Server är vi extra nöjda.


Varför Teknomedia?
Teknomedia erbjuder dig ett stimulerande, ansvarsfullt och utvecklande arbete.  Vi erbjuder bra möjligheter till kompetensutveckling och jobbar med individuella målsättningar och personlig utveckling. Vi har en stark social gemenskap med ödmjuka och engagerade medarbetare. Hos oss blir du en del av ett team som alla gillar att ta ansvar och utmana sig och teknikerna.

På Teknomedia arbetar 49 personer varav 35 personer med webb och systemutveckling. Tjänsterna vi nu söker är placerade på vårt huvudkontor i Norrköping. Teknomedia är en del av NTM som är en av Sveriges största mediekoncerner. Vi har främst vår koncern som uppdragsgivare och kunder som Stadium, Econova, Stiga.

Låter det intressant?
Urval sker löpande. 
Teknomedia samarbetar med EISS rekrytering.

För frågor och ansökan:
Mia Neander - EISS Rekrytering & Search. 
mia.neander@eissrekrytering.se

0702-43 90 56

Fackliga frågor: Unionen, Kenneth Trybom, 076-834 26 93