Är du personen som vill arbeta med att skapa lösningar som förbättrar och förenklar vardagen för tusentals människor? Drivs du av att sätta användaren i fokus och förbättra användarvänligheten i komplexa system? Som frontend-utvecklare hos oss på Teknomedia kommer du att få chansen att jobba med en rad olika projekt där det funktionella och visuella står i centrum.


Rollen

Du kommer att få vara med och utveckla nya och befintliga webbaserade lösningar och system tillsammans med många kompetenta kollegor. Bland projekten finns uppdrag som datadriven publicering för mediebranschen, nyhetssajter, appar, e-handelslösningar och fastighetssystem. De produkter och tjänster som du är med och tar fram kommer synas och vara en del av mångas vardag.

Du kommer att arbeta i Scrum-team nära produktägare och slutkund, med hållbara nya tekniker och långsiktiga lösningar.

Om dig
Du är van att arbeta i team, i agila projekt och kunna ta ansvar för ditt uppdrag. Du gillar att dela med dig av kunskap och lära från andra. Du är kommunikativ och har ett genuint intresse för systemutveckling, data/IT och teknik i allmänhet. En snygg, enkel och användarvänlig upplevelse för slutanvändaren är ditt mål.

Är du engagerad, kreativ och har drivkraft kommer du att trivas på Teknomedia.

Tekniker
Vi arbetar med Angular, Typescript, HTML5, CSS3/SASS, JQuery, JavaScript.

Har du även kunskaper inom något av detta: C#, .NET Core, AI/ML, app-utveckling/Java/Swift, SQL Server LESS och GULP är vi extra nöjda.


Varför Teknomedia?
Teknomedia erbjuder dig ett stimulerande, ansvarsfullt och utvecklande arbete. Vi erbjuder bra möjligheter till kompetensutveckling och jobbar med individuella målsättningar och personlig utveckling. Vi har en stark social gemenskap med ödmjuka och engagerade medarbetare. Hos oss blir du en del av ett team som alla gillar att ta ansvar och utmana sig och teknikerna.

På Teknomedia arbetar 48 personer varav 35 personer med webb och systemutveckling. Tjänsten vi nu söker är placerade på vårt huvudkontor i Norrköping. Teknomedia är en del av NTM AB som är en av Sveriges största mediekoncerner. Vi arbetar med vår koncern som uppdragsgivare och kunder som Stadium, Econova, Atlas Copco och många fler.

Låter det intressant?
Teknomedia samarbetar med EISS rekrytering. För frågor och ansökan kontaktar du Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Sista ansökningsdag är den 30 november 2018, urval sker löpande.
mia.neander@eissrekrytering.se 0702-43 90 56

Fackliga frågor: Unionen, Kenneth Trybom, 076-834 26 93

Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Teknomedia ingår i NTM-koncernen som är ägare till prenumererade morgontidningar, digitala medier, gratistidningar, radiokanaler, eventbolag, fastighetsbolag, distributionsbolag och tryckerier. NTM är en av de största mediekoncernerna i Sverige och är verksamma i Östergötland, Uppland, Norrbotten och Gotland. Fri och oberoende journalistik är grunden för NTM:s verksamhet. Mer information om NTM AB på ntm.eu.