Tjänsten som Creative Sales innebär att du kommer att få vara med från början till slut i våra projekt och vara våra kunders primära kontakt. Ibland leder du projekten tillsammans med kollegorna i vår produktion, ibland drivs projekten tillsammans med våra projektledare inom respektive område. Du kommer jobba långsiktigt både med bearbetning av nya kunder samt med en befintlig kundlista. Att jobba med Creative Sales på Teknomedia innebär att jobba med försäljning av hela vår portfölj som kort sagt innehåller produktion av film, ljud och webbsystem. Vi är även återförsäljare av Spotifys tjänster.

Låter det bra så här långt? 
Bra! Vi söker dig med näsa för lönsamma affärer som har förmågan att lyssna av våra kunder och erbjuda rätt typ av tjänst. Du bör även vara idérik och ha ett stort intresse för den kreativa processen och god kunskap inom media. I flera fall är våra kunder kundansvariga eller projektledare på olika reklambyråer runt om i Sverige. Du kommer bl a möta marknadschefer, VD, kommunikatörer och mediesäljare. Av den anledningen tror vi att du idag jobbar på en som t ex säljande projektledare på reklambyrå, produktionsbolag eller som mediesäljare. I vilket fall är något av ovan meriterande. Du gillar att planera din egen tid, är självgående och kommunikation/marknadsföring är din vardag. Kanaler som Facebook, Youtube, Instagram, TV och radio bör vara din gata i stan.

Kompetens och erfarenhet för Creative Sales 
• Dokumenterad framgångsrik arbetserfarenhet inom försäljning eller projektledning, gärna inom kreativ medieproduktion 
• Erfarenhet av produktions- och/eller projektledning 
• Har arbetat med större kunder och vara väl bekant med marknadsföring inom olika branscher 
• Skall kunna behärska hela processen från behovsanalys, idéarbete, beräkning, offerering och presentation till fakturering och uppföljning 
• Behärska Officepaketet 
• Förståelse för ekonomin i ett projekt 
• Kunna ta eget ansvar för din budget och driva arbetet framåt, både i grupp och självständigt 
• Erfarenhet från reklambyrå eller marknadsavdelning är meriterande 
• Körkort är ett krav 

Din placering är Norrköping men det går även bra att vissa dagar i veckan utgå från vårt Linköpingskontor. 

Har du de skills vi söker och vill vara med? Sök! 

Kontakt & ansökan 
Stefan Widar 0767-675069 
stefan.widar@teknomedia.se

Fackliga frågor 
Kenneth Trybom 
0768-342 693 

Tillträde enligt överenskommelse.