Söker du nya utmaningar i en stimulerande arbetsmiljö och spännande projekt - ta chansen och sök dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation där du får stora möjligheter att utvecklas.

Teknomedia  är en utvecklingsavdelning som arbetar med alla aspekter av att skapa digitala möjligheter – från strategi, analys, koncept, design, utveckling, test, projektledning och förvaltning av lösningar och expertis till våra kunder. Vi vässar våra kunders digitala verktyg och hjälper till att hitta lösningarna som bygger och utvecklar dess affärsrelationer. Oberoende av projekt så utgår vi ifrån behovet hos kunden, användarupplevelsen och med teknik i framkant som en möjliggörare gör vi skillnad.

Vi söker fyra vassa systemutvecklare med placering i Norrköping som vill vara med och utveckla system och lösningar i webbens framkant. Vi söker både erfarna systemutvecklare och juniora.

Rollen
Som systemutvecklare på Teknomedia kommer du att få vara med och driva och utveckla exempelvis nästa generations CMS med algoritmstyrd publicering till mediebranschen, fastighetssystem för fastighetsägare, e-handelslösningar, appar, olika marknadsplatser/tjänster, jobba med integrationer och bokningssystem. Du är aktivt med och skapar systemlösningar från grunden i agila utvecklingsteam. Du samarbetar med och har stöd av projektledare, produktionsledare, AD, designer, UX och andra systemutvecklare med olika expertis.

Det kan handla om att arbeta i ett stort projekt eller några parallella. Vi skapar en individuell utvecklingsplan så att du alltidt har nya utmaningar att vänta.

Har du vad som krävs för att arbeta i regionens vassaste utvecklingsorganisation?
Som person är du positiv, noggrann, lösningsorienterad, ansvarsfull och har hög arbetsmoral. Du tycker om att arbeta självständigt och i agila utvecklingsteam.

  • Utbildning och erfarenhet av objektorienterad utveckling i .NET C#.
  • God kunskap inom Java Script, HTML5 och CSS3.
  • Erfarenhet av att utveckla eller jobba med CMS system.
  • Kunskap om olika webbläsare, webstandarder, definitioner och beståndsdelar i HTML, CSS och DOM.
  • Kunskap om API:er.

Meriterande
Kompetens inom SASS, LESS och ramverk som exempelvis jQuery och AngularJ.
Kunskap om MVC.
Kunskap inom apputveckling, Android och iOS.
Databaskunskap inom MS SQL Server och NoSQL.

Var med oss och skapa digitala möjligheter!

Om Teknomedia
Teknomedia är ett utvecklingsbolag för digitala medier som hjälper ledande företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter. Våra expertisområden är utveckling av digitala lösningar, appar, webbaserade system, video- och VR360 teknik samt ljud. Teknomedia tillhör NTM-koncernen som är en av Sveriges största mediekoncerner. Vi arbetar med att skapa nya digitala verktyg och affärsmöjligheter för mediebranschen. Förutom våra koncernkunder har vi kunder som Stadium, Econova, Atlas Copco, Ericsson och många fler inom våra tjänsteområden (webb/system, video och ljud). På Teknomedia är vi 46 medarbetare och nu behöver vi bli fler.

Frågor om tjänsten?
Marie Skagerström, Verksamhetschef 070-279 67 19, marie.skagerstrom@teknomedia.se

Facklig kontakt: Kenneth Trybom, Unionen 0768-34 26 93

Intresserad?
Märk ansökan: ”Systemutvecklare”
Skicka till: marie.skagerstrom@teknomedia.se

Vi ser fram emot att prata med just dig!
Rekrytering sker löpande.